Write For Us

Barış'ı hastanelik eden Hakan mı? | Arka Sokaklar 699. Bölüm

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
27 İzlenme
Published
Arka Sokaklar 699. bölümde Barış'la Hakan aynı zamanlarda ortadan kaybolunca Aylin, Barış'ın başına Hakan'ın bir şey getirdiğini düşünüyor! Ancak ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırtıyor!

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

YouTube Kanalımıza Abone Olun:
➤ https://www.youtube.com/user/kanald?sub_confirmation=1

Kanal D Canlı Yayın:
➤ https://www.kanald.com.tr/canli-yayin

Kanal D Yayın Akışı:
➤ https://www.kanald.com.tr/yayin-akisi

#arkasokaklar #kanald #dmedia

ARKA SOKAKLAR
Yönetmen: Baran Özçaylan
Tv Grup Başkanı: Murat Yancı
Dramalar Direktörü: Gökhan Yıldız
Yapımcı: Ali Cengiz Deveci
İdari Yapımcı: Arzu Eğmir
Senaryo: Ozan Yurdakul - Sinan Yurdakul
Uygulayıcı Yapımcı: Özer Erten
Müzik: Murat Evgin

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut Komiser), Özgür Ozan (Hüsnü Başkomiser), Oya Okar (Selin Komiser), Ozan Çobanoğlu (Hakan Komiser),Ebru Cündübeyoğlu (Candan Müdür), Özlem Çınar (Aylin Komiser), Burak Satıbol (Zeki Komiser), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Gaye Gürsel (Esra), Hülya Kalebayır (Ayla), Kerimhan Duman (Tunç), Furkan Göksel (Metin), Ecem Öz (Şule), Mustafa Efe Günay (Haydarberk), Aslı Turan (Atiye), Tolga Kandemir (Melih), Felicia Sağnak (Merve), Aslı Şimşek (Edanur), Orhan Alp (İzzet)

HİKAYE:
Dizide, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren İstanbul Emniyet Müdürü Rıza Soylu (Zafer Ergin) olur.
Kategori
TV Kanalı
Etiketler
Kanal D, Kanald, arka sokaklar son bölüm
Yorum yazmak için Giriş yap ya da Üye ol .
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.